IMPORTANT : ACCEPTAM PLATA CU TICHETE DE VACANTA!

Vila Cheia Zaganului te invita sa petreci clipe placute si relaxante in mijlocul naturii

Brazii seculari ingemanati, raul in cascade si padurea iti ofera armonia benefica atat de necesara echilibrului spiritual

Vei gasi aici preparate traditionale romanesti provenite de la fermele din apropiere, cat si bunatati din bucataria proprie

Localizare

La numai 120 km de Bucuresti, in statiunea Cheia, la poalele muntilor Ciucas, in aria protejata "Natura 2000" se afla Vila Cheia Zaganului.
Curtea ce se intinde pe o suprafata de 20000 m. P. cuprinzand mantaua de brazi seculari, gradina, terase cu flori asezate la briza padurii si a raului Izvorul Zaganului.

Facilitati/Agrement

Puteti beneficia de o multitudine de posibilitati de agrement in aer liber: culegerea de plante medicinale si fructe de padure, excursii de-a lungul raului la izvoare unde se organizeaza mese campenesti; plimbari cu sania trasa de cai;paintball, tir cu arcul, tiroliana, rappel, petreceri festive cu foc de tabara, lectii de echitatie, Inchirieri de atv, discoteca, karaoke, etc.
Bine ati venit hotel Zaganu cazare prahova

Bine ati venit!

Vila Cheia Zaganului - o oaza de liniste in mijlocul naturii

Vila Cheia Zaganului, Statiunea Cheia, Jud Prahova are o capacitate de 50 de locuri in camera single, duble, garsoniere si apartamente. Restaurantul traditional romanesc ofera o gama variata de preparate si are o capaciatate de 120 de locuri. Vila are terasa in aer liber, sala de jocuri si sali de conferinte complet echipate. Gradina proprie de peste 20.000mp, padurea din vecinatate, raul care traverseaza parcul propriu fac corp comun cu vila si ofera turistilor vacante de neuitat.

Evenimente